استاندار مازندران بر لزوم احیای فرهنگ غنی بومی و محلی در روستاها تاکید کرد و گفت: روستای شانه تراش به عنوان روستای پایلوت گردشگری ارگانیک مبتنی بر کشاورزی و دامداری معرفی می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور پیش ازظهر یکشنبه در بازدید از روستای گردشگری شانه تراش محله دهستان دوهزار تنکابن در گفتگو با خبرنگاران، تقویت اقتصاد بومی در روستاها با بهره گیری از ظرفیت همان روستا، احیای فرهنگ و سنتهای بومی و حفظ اراضی را از جمله ضروریات دانست.
حسینی پور ضمن ابراز خرسندی از فعالیت خودجوش مردم روستای شانه تراش محله در احیای فرهنگ و معماری بومی آن افزود: شانه تراش محله روستای الگوی مازندران میشود و روستاهای استان باید از این روستا بازدید کرده و آن را الگوی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه به دلیل حضور تمامی اقوام و گردشگری در مازندران در برخی نقاط این استان دچاز زوال فرهنگی شدیم، خاطر نشان کرد: اقدامی که در شانه تراش محله دوهزار تنکابن صورت گرفت، اقدامی مهم در جهت پیشگیری از زوال فرهنگی است.
استاندار مازندران تقویت اقتصاد خانوار و احیای صنایع دستی را از دیگر امتیازاتی دانست با احیای فرهنگ غنی روستاها انجام میشود.
نماینده عالی دولت در مازندران اضافه کرد: دولت از این گونه طرحها حمایت میکند و جوانان میتوانند با تشکیل شرکت تعاونیها کارهای بزرگی انجام دهند.
لازم به ذکر است روستای شانه تراش محله به عنوان روستای پایلوت گردشگری ارگانیک مبتنی بر کشاورزی و دامداری در مازندران است.