معاون سازمان بهزیستی کشور با اعلام اینکه بیش از ۹ هزار کودک بیسرپرست و بدسرپرست در کشور از حمایتهای بهزیستی برخوردارند، گفت: تعداد ۶۴۰ مرکز و خانه نگهداری کودکان و نوجوانان بیسرپرست در کشور فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، محمد نصیری عصر امروز در آئین بهرهبرداری از مرکز شبانهروزی نگهداری فرزندان بهشت آمل در روستای سنگبست این شهرستان اظهار کرد: سیاستهای سازمان بهزیستی در نگهداری فرزندان و کودکان اولویت بازپیوند آنها به خانواده زیستی است.
وی افزود: در صورت عدم امکان بازپیوند به خانواده، دادن به اقوامی که امکان نگهداری فرزندان را دارند مدنظر قرار میگیرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه کودکان و فرزندان در صورت نبودن شرایط لازم به مراکز نگهداری و خانههای بهزیستی تحویل داده میشوند، یاداور شد: بیش از ۹ هزار کودک بیسرپرست و بدسرپرست در کشور از حمایتهای بهزیستی برخوردارند و زیر پوشش این سازمان قرار دارند.
وی گفت: تعداد ۶۴۰ مرکز و خانه نگهداری کودکان و نوجوانان بیسرپرست در کشور فعالیت دارند.
نصیری با اشاره به فرزندخواندگی، امین موقت، خانواده جایگزین برای نگهداری از فرزندان بیسرپرست، تصریح کرد: مازندران از استانهای شاخص کشور است که تعداد متقاضیان زیادی برای دراختیار گرفتن فرزندان دارد همچنین با توجه به ظرفیت بالای این استان شمالی کشور باید نگاه توسعه در مراکز شبه خانواده افزایش یابد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در مورد رسیدن مراکز دارای مجوز به سمت ایجاد خانودههای کوچکتر برای نگهدار شبهخانه به خانه، الگوی خانه واقعی و اطلاق پدر و مادر به جای مربی، بیان کرد: بیش از ۳۰ هزار تقاضا برای فرزندخواندگی داریم و هر سال بیش از یک هزار و ۵۰۰ فرزند به فرزند خواندگی درمیآیند.
وی گفت: فرزندانی که تحت پوشش بهزیستی هستند یا مجهول هویت بوده که تعدادشان کم است، یا به علت عدم صلاحیت خانواده بدسرپرست هستند.