اقتصادی

جوجه‌ریزی 10 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 19 هزار تن گوشت سفید

 جوجه‌ریزی 10 میلیون قطعه‌ای در مازندران/ تولید 19 هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه‌ریزی 10 میلیون و 659 هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان مرداد ماه امسال خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مسعود احمدی حاجی درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه‌کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه‌ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، اظهار کرد: مردادماه امسال ۱۰ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۳۹۸ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران انجام شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه‌کشی استان را ۳۹ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۸۷۷ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۲۶ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۵۰۴ قطعه اعلام کرد.

وی به جوجه‌ریزی ۱۰ میلیون و ۶۵۹ هزار و ۳۹۸ قطعه ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه‌ریزی ۱۵۲ هزار و ۴۱۰ قطعه‌ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان مردادماه امسال اشاره و گفت: پیش‌بینی می‌شود با این تعداد جوجه‌ریزی، ۱۹ هزار و ۶۲۴ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

دیدگاه‌ها (0)
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز دیدگاهی ارسال نشده است
دیدگاه خود را بیان کنید
ارسال دیدگاه به‌عنوان مهمان
×
به این پست امتیاز دهید:
Suggested Locations
Image

مختصری از ما

پایگاه خبری ترنج نیوز از 30 آذر سال 1399 (شب یلدا) فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در 17 مرداد سال 1401 متقارن با روز خبرنگار و روز عاشورای حسینی با اتکا به اهل بیت و توکل بر خدا بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت.

فعالیت های فعلی این پایگاه خبری متشکل از «گروه‌های فرهنگی، هنری، سیاسی، اقتصادی، سلامتی، قضایی، تکنولوژی، ورزشی، طبیعی و اجتماعی» است.

مجوز ما در سامانه جامع رسانه های کشور