سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری خبر داد: تا کنون ۲۶ واحد سورتینگ مرکبات این شهرستان پایش شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، سید اسماعیل علوی با تاکید بر برخورد قاطع جهاد کشاورزی با رنگ افزایی مرکبات که کاهش کیفیت و سلامت محصول را همراه دارد گفت: رنگ سبز مرکبات نارس در این روش به رنگ نارنجی تبدیل و به بازار عرضه می شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری افزود: رنگ دهی نه تنها عمر میوه را افزایش نمی دهد بلکه با گرمادهی در این روش، اسیدی شدن و فساد داخل میوه و نیز بی اعتمادی جامعه را به دنبال دارد.
علوی با اشاره به پایش ۲۶ واحد سورتینگ مرکبات تا کنون در شهرستان ساری تصریح کرد: یک واحد متخلف به دلیل سبززُدایی غیرمجاز ۳۰ تُن مرکبات به ارزش ۴۵ میلیارد ریال، به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: ۳۵ واحد سورتینگ مجاز با ظرفیت سالانه ۱۵۳ هزارتُن سورت و بسته بندی میوه و ایجاد اشتغالزایی مستقیم برای ۲۲۰ نفر، در این شهرستان فعالیت می کنند.