تیم تحقق و توسعه شرکتی در مازندران پس از دو سال و نیم مطالعه و تحقیق موفق به بومی سازی دانش تولید پکتین شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیرعامل کارخانه نوش مازندران با بیان اینکه پکتین به عنوان یک فیبر طبیعی به فراوانی در دیواره سلولهای گیاهی از قیبل سبزیجات و میوهها یافت میشود، گفت: تیم تحقق و توسعه این شرکت پس از دو سال و نیم مطالعه و تحقیق موفق به بومی سازی دانش تولید پکتین شد.
جوادیان با اشاره به اینکه از پکتین به عنوان ماده غلیظ کننده و قوام بخش در صنایع مختلف، به ویژه صنایع غذایی و دارویی استفاده میشود، افزود: نیاز کشور به این ماده سالانه ۴۵۰ تن است.
او گفت: پکتین مورد نیاز کشور بیشتر از طریق کشورهای امریکا، آلمان، ایتالیا و چین وارد میشود و در برخی موارد وجود پکتین تقلبی در بازار ضررهای هنگفتی را به تولید کنندگان ایرانی تحمیل کرده است.
جوادیان تاکید کرد: با استفاده از بومی سازی پکتین ارزش افزوده بخشی از ظرفیت دو میلیون و ۸۰۰ هزار تنی مرکبات مازندران چند برابر میشود.
مجموعه نوش مازندران سالانه ظرفیت تولید ۲۰۰ تن پکتین را دارد و میتواند در فصل برداشت مرکبات از پوستهتر و در دیگر فصول سال از پوسته خشک مرکبات پکتین را استخراج و فراوری کند.