شرکت دانش بنیان زیست یار ماسو در پارک علم و فناوری مازندران برای نخستین بار موفق به افزایش وزن مرغ گوشتی با استفاده از مکملهای گیاهی شده است
شرکت دانش بنیان زیست یار ماسو عضو پارک علم و فناوری مازندران برای نخستین بار موفق شد با دستیابی به فرمول گوشت بیشتر با تغذیه کمتر (تولید مکملهای گیاهی)، با بالا بردن بهره وری تولید، ضریب تبدیل غذایی مرغهای گوشتی را کاهش دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: این واحد صنعتی دانش بنیان چگونگی تولید گوشت مرغ بیشتر با استفاده از خوراک کمتر را در دستور کار قرار داد و موفق به دستیابی فرمول تولید خوراکهای فراسودمند گیاهی شده است.
محمد حسین بهشتی مقدم با اشاره به اینکه رسیدن به این موفقیت 3 سال به طول انجامید افزود: برای تولید این محصول خوراکی دانش بنیان از فیبرهای ساختاری و ۲۱ نوع گیاه دارویی، ضد قارچ و آنتی اکسیدان استفاده شده که ضریب تبدیل مواد غذایی را بهبود بخشیده است.
او ادامه داد: کاهش سرعت عبور غذا از روده باریک، افزایش هضم جذب بهتر و دفع کمتر خوراک در مرغهای گوشتی از مزایای این مکملهای خوراکی گیاهی است.
مصرف این محصول چربی بتنی دام را کاهش داده و علاوه بر کیفیت گوشت صرفه اقتصادی بهتری هم داراست.
بهشتی مقدم با بیان اینکه این ترکیب برای مرغهای گوشتی بومی بوقلمون، بلدرچین و کبک نیز قابل استفاده است ، افزود: این ماده خوراکی گیاهی دانش بنیان به دو شکل کنسانتره گیاهی و دان پلت در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف میشود.