اقتصادی

تولید سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در رامسر

 تولید سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در رامسر

مدیر جهاد کشاورزی رامسر از تولید سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، علی ابوالحسنی با اشاره به وجود یک واحد پرورش بوقلمون گوشتی صنعتی به ظرفیت ۵ هزار قطعه در شهرستان رامسر گفت: سالانه ۲۰۰ تُن گوشت بوقلمون در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رامسر با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون، ۶۰ تن گوشت بوقلمون صنعتی در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است افزود: این پرنده دارای ۶۵ درصد گوشت سفید و ۳۵ درصد گوشت قرمز بوده و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن، از ماهی و میگو نیز بیشتر است.

ابوالحسنی تصریح کرد: سودآوری بالا تا ۵۰ درصد هزینه سرمایه گذاری، طولانی‌ تر بودن دوره پرورش و مقاوم بودن در مقابل بیماری‌ها از جمله مزیت‌های پرورش بوقلمون به شمار می رود.

دیدگاه‌ها (0)
No ratings yet. Be the first to rate!
هنوز دیدگاهی ارسال نشده است
دیدگاه خود را بیان کنید
ارسال دیدگاه به‌عنوان مهمان
×
به این پست امتیاز دهید:
Suggested Locations
Image

مختصری از ما

پایگاه خبری ترنج نیوز از 30 آذر سال 1399 (شب یلدا) فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده و پس از آن در 17 مرداد سال 1401 متقارن با روز خبرنگار و روز عاشورای حسینی با اتکا به اهل بیت و توکل بر خدا بر روی شبکه اینترنت قرار گرفت.

فعالیت های فعلی این پایگاه خبری متشکل از «گروه‌های فرهنگی، هنری، سیاسی، اقتصادی، سلامتی، قضایی، تکنولوژی، ورزشی، طبیعی و اجتماعی» است.

مجوز ما در سامانه جامع رسانه های کشور